Ομαδικές Εγγραφές.

Οδηγίες Εγγραφής.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (10 άτομα και άνω)
 
Ομαδικές εγγραφές: για 10 άτομα και πάνω.
 
Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
 
Ο αρχηγός της ομάδας (αποστολέας της φόρμας) κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από εκείνον, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας. Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική ομάδα στα τηλεφωνά 6983147931 – 6977204329
 
Παρακαλούμε κατεβάστε στον υπολογιστή σας την ομαδική αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε την όπως υποδεικνύεται και αποστείλετέ την στο registration@moschopodiexperience.gr, έως 1 Απριλίου 2024.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η υποβολή της ομαδικής εγγραφής πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά το παραπάνω αρχείο (Excel), προκειμένου να γίνει δεκτή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος και ομοιομορφία επί των δεδομένων.

Επιβεβαίωση Εγγραφής.

Μετά από την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί ο αριθμός απόδειξης κατάθεσης για το κόστος συμμετοχής (με το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου), με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση registration@moschopodiexperience.gr
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ : ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5155099014492IBAN: GR45 0172 1550 0051 5509 9014 492SWIFT – BIC: PIRBGRAAΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Το ποσό συμμέτοχης πρέπει να κατατεθεί στον παραπάνω λογαριασμό μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον εκάστοτε αθλητή.

Πολιτική Ακύρωσης.

Η Ακύρωση Εγγραφής και Συμμετοχής είναι δυνατή κατόπιν γραπτού αιτήματος μέχρι και τρεις εβδομάδες πριν τον αγώνα. Εφόσον ένας εγγεγραμμένος δρομέας επιθυμεί να προχωρήσει με την ακύρωση της εγγραφής του θα πρέπει να στείλει σχετικό email αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση registration@moschopodiexperience.gr
Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα μετά παρακρατήσεως των εξόδων μεταφοράς του ποσού. Σημειώνεται ότι μετά το πέρας του χρονικού ορίου αιτήματα ακύρωσης δεν θα γίνονται δεκτά, είτε αφορούν σε εγγραφές που είχαν υποβληθεί προγενέστερα είτε μεταγενέστερα.
Στην περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης κατόπιν εντολής της Ελληνικής Πολιτείας, όλες οι έγγραφες μεταφέρονται για την επομένη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Στην ακραία περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης κατόπιν εντολής της Ελληνικής Πολιτείας, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα στο ακέραιο.
Οι επιστροφές χρημάτων που αφορούν σε ακυρώσεις εγγραφών πραγματοποιούνται σε διάστημα 60 ημερών μετά τον αγώνα.

Our Place

Moschopodi Theatre, Thiva

Get in touch

+(30) 697 720 4329
+(30) 698 314 7931

Follow Us

© 2023 Moschopodi Experience. | Powered by Moschopodi Exprerience Team