Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την DG Tsellos

H ομάδα του Moschopodi Trail ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία DG Tsellos. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 στη Θήβα από την οικογένεια Τσέλλος και ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή λιπαντικών, για όλους τους τύπους Οχημάτων, για Βιομηχανική χρήση, αλλά και εξειδικευμένων λιπαντικών που προορίζονται για χρήση από Μονάδες Παραγωγής Ενέργειας, και την Ναυτιλία.

Πρόκειται για τον επίσημο συνεργάτης τη CHEVRON BELGIUM BV, για την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων TEXACO στην Ελληνική αγορά από το 2015. Το δίκτυο πωλήσεων της DG Tsellos εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, με καθημερινές φορτώσεις και αποστολές προϊόντων που πραγματοποιούνται από τις εγκαταστάσεις έκτασης 2.500 τ.μ

Στόχος της DG Tsellos είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό, καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και την ευελιξία που χρειάζεστε σε ένα τόσο συχνά μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Με σεβασμό και ήθος η DG Tsellos παραμένει αντάξια της εμπιστοσύνης που εισπράττει από τους συνεργάτες και τους πελάτες της εδώ και 30 χρόνια.

Σας ευχαριστούμε θερμά που στέκεστε δίπλα μας!

Don’t Stop Here

More To Explore

1ΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΔΑΣΟΣ-ΘΗΒΑ 2023»

1ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός  «ΤΟ ΔΑΣΟΣ-ΘΗΒΑ 2023»  Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων, Ορειβατών και Ποδηλάτων Θήβας (ΣΧΟΠ Θήβας),  προκηρύσσει τον 1ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό «ΤΟ ΔΑΣΟΣ-ΘΗΒΑ 2023» για τους μαθητές που φοιτούν σε σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας. Ο διαγωνισμός έχει λάβει έγκριση